Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2013 20:18 - За гювеча
Автор: vaniaria Категория: Изкуство   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
2



 Гювечът е вкусно блюдо с много зеленчуци. Пече се дълго на тих огън. Не бива да се разбърква. Така зеленчуците остават цели, но вкусовете им се взаимопроникват. Така е и с различните култури. Не бива да се разбъркват, ако искаме да се насладим на това прекрасно кулинарно удоволствие.




Тагове:   изкуство,   култура,   гювеч,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vaniaria
Категория: Изкуство
Прочетен: 7964
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930